Gratis webinar:
Overgangsklachten (h)erkennen op de werkvloer.

Meld je nu aan voor dit webinar op donderdag 5 oktober om 13.00 uur (duur: 45 min.)

Let’s talk about… een niet zo’n sexy onderwerp: de overgang (op het werk)

Weinig mensen praten erover, maar dat gaan wij nu toch doen. Omdat dit een belangrijk thema is met een enorme impact op de werkvloer: de menopauze. Wil je weten wat de fysieke, mentale en emotionele gevolgen zijn van deze verschillende fases? Kan je tips gebruiken hoe je hier als werkgever bij kunt ondersteunen ter optimalisatie van de performance en om uitval en verzuim te voorkomen? En wil je weten hoe je dit thema meeneemt in een integraal vitalteitsbeleid? Meld je dan meteen aan voor dit gratis webinar “Overgang op de Werkvloer”.

Experts

Tijdens dit interactieve en inspirerende webinar licht expert Emmy Valewink toe waarom de menopauze bij elke werkgever op de agenda zou moeten staan en hoe een gezonde leefstijl bijdraagt aan het zo goed mogelijk doorstaan van deze fase. Margot van Hoijdonck deelt praktische inzichten over het opbouwen van een sterk vitaliteitsprogramma dat zorgt voor productieve en energieke medewerkers. 

Waarom zou je deelnemen?

  • Feiten & Cijfers: Ontdek waarom het cruciaal is om menopauze te herkennen en erkennen op de werkvloer, met harde gegevens die de impact illustreren.

  • Burn-out vs. Menopauze: Leer het onderscheid tussen burn-out en menopauzeklachten en waarom beiden aandacht verdienen in het HR-beleid.

  • Ondersteuning en Tips: Ontdek concrete stappen die je als werkgever kunt nemen om medewerkers met menopauzeklachten te ondersteunen, hun welzijn te verbeteren en productiviteit te stimuleren.

  • Levensstijl en Voeding: Verken hoe een gezonde levensstijl en voeding kunnen helpen bij het beheren van menopauzesymptomen, waardoor je medewerkers zich op hun best voelen.

  • Power to Perform!: Leer hoe dit thema naadloos kan worden verankerd in een integraal vitaliteitsprogramma dat de optimale performance en het welzijn van jouw medewerkers bevordert.

  • BONUS: Je ontvangt na afloop van het webinar een waardevolle PDF met handige tips en adviezen die u direct kunt implementeren.

Interessant? Meld je dan meteen aan! 

En ja: ook als man ben je van harte welkom 😉 

0 +
deelnemers gingen je voor

Voor wie is dit webinar

De materie in dit webinar is vooral relevant voor:

  • HR-managers
  • Managers
  • Directieleden
  • Andere professionals die vanuit hun rol invloed hebben op het welzijn en ontwikkeling van medewerkers 

Meld je nu aan voor dit niet-te-missen webinar en neem de eerste stap naar een vitale en bloeiende organisatie.

Zorg ervoor dat je erbij bent, want de ruimte is beperkt en de vraag is hoog. Mis deze kans niet om te leren van de ervaringsdeskundigen in het vakgebied!

Er is plek voor slechts 100 deelnemers!

Mis deze kans niet om een inclusievere en ondersteunende werkplek te creëren voor alle medewerkers. Registreer je nu voor ons gratis webinar “Overgangsklachten (h)erkennen op de Werkvloer” en help je organisatie te floreren.

Vol is vol! Meld je snel aan voordat het te laat is. 

Dit gratis webinar wordt je aangeboden door 2 experts in het vakgebied:

Emmy Valewink-Kuijpers MSc
Vitaloog, Health Coach & Nutritionist (Orthomoleculair) met passie voor goede voeding en sport. In de afgelopen jaren heb ik honderden (top)sporters, mannen en vrouwen met uiteenlopende klachten geholpen. Door darmtherapie en voedingsadvies heb ik hen begeleid ik hen naar een gezonde lifestyle en optimale performance.  

In mijn praktijk zie ik veel vrouwen die worstelen met de menopauze en fysieke en/of mentale klachten: laag energieniveau, vermoeidheid, slecht slapen, stemmingswisselingen, opvliegers, toename van gewicht, etc. Kennis en praktische handvaten over goede voeding, invloed van een goed werkend microbioom en andere leefstijl gerelateerde onderwerpen helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken en klachten aanzienlijk te verminderen.

Je kan je voorstellen dat de overgang een enorme impact heeft op de werkvloer. In het webinar geven we je inzicht en tips hoe hiermee om te gaan als werkgever/HR-professional.

Margot van Hoijdonck MSc

Als Vitaloog en Psycholoog heb ik inmiddels tientallen organisaties (o.a. DHL, MKB Brandstof, Efteling) geholpen bij de vitaliteit op hun werkvloer.

Ik heb gezien wat de succesfactoren zijn van succesvolle organisaties die oog hebben voor het welzijn van hun personeel. Helaas heb ik ook gezien wat de valkuilen en beperkingen zijn.

Deze ervaringen heb ik gebundeld voor dit webinar, zodat jij direct de eerste stap kan zetten naar een integrale aanpak voor meer vitaliteit waar medewerkers en directie enthousiast aan deelnemen. De overgang zou hier zeker een plek in moeten krijgen, net als een gezonde leefstijl. Hoe pak je dat aan, wat zijn de valkuilen en hoe zorg je voor optimale performance en groei door vitaliteit? Ik neem je mee tijdens dit webinar. 

We verwelkomen je heel graag bij ons gratis webinar (300+ enthousiaste deelnemers hebben eerder meegedaan). Zien we jou ook op 5 oktober?

Deze deelnemers gingen je voor:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden