Je financiële vitaliteit vergroten met Jeroen vd Linden

Vitaliteit op de werkvloer: het centrale thema van mijn VitaliBlij Podcast. Hoe creëer je een werkomgeving die verbondenheid, blijdschap en energie voortbrengt? Hierover ga ik in gesprek met experts uit het veld. HR Professionals, bedrijfseigenaren en leidinggevenden vertellen over hun eigen aanpak en ervaringen.

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of iTunes!

Met een achtergrond in de accountancy en als pensioenspecialist, weet Jeroen van der Linden van Mister Brightside veel over geld. Als NLP-master weet hij bovendien dat financiële fitheid voor een heel groot deel afhangt van je gedrag en overtuigingen rondom geld. In deze aflevering van de VitaliBlij Podcast neemt hij ons mee in dit onderwerp. Met praktische tips voor werknemers en werknemers, laat hij zien dat een zonnige toekomst voor iedereen is weggelegd.

Financiële vitaliteit is natuurlijk een actueel onderwerp in de huidige tijd van inflatie. Jeroen geeft trainingen bij bedrijven om medewerkers te leren om goed met geld om te gaan. Belangrijk hierbij is dat zijn trainingen voor iedereen zijn, dus juist niet alleen voor mensen met geldproblemen. Zo haal je het taboe weg rondom dit onderwerp en wordt het juist een gespreksonderwerp waarbij het uitgangspunt is: hoe ziet jouw mooiste leven eruit en wat heb je nodig om dat (financieel) te realiseren?

Interesse in dit onderwerp en er meer over lezen? Check dan misterbrightside.nl.

Wil jij ook aan de slag met vitaliteit bij jou in de organisatie? Kijk dan eens naar De Vitaliteitversneller. In dit 1-op-1 coachingsprogramma maken wij samen werk van vitaliteit bij jou in de organisatie. In 6 maanden creëren en implementeren we een maatwerk plan van aanpak dat aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers. Voor alle info en kennismaken: https://www.vitaliblij.nl/vitaliteitversneller/.⁣