Vitaal leven is ongelimiteerd leven, met Steffy Roos du Maine

Vitaliteit op de werkvloer: het centrale thema van mijn VitaliBlij Podcast. Hoe creëer je een werkomgeving die verbondenheid, blijdschap en energie voortbrengt? Hierover ga ik in gesprek met experts uit het veld. HR Professionals, bedrijfseigenaren en leidinggevenden vertellen over hun eigen aanpak en ervaringen.

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of iTunes!

Foto: Kee en Kee

In deze aflevering van de VitaliBlij Podcast ga ik in gesprek met Steffy Roos du Maine. Zij runt een juridisch bedrijf met 65 medewerkers en is schrijfster van 2 bestsellers. Daarover ging ik met haar in gesprek. Volgens haar betekent een vitaal leven een ongelimiteerd leven. Dat je alles kan doen wat je wil doen, om uiteindelijk de beste versie van jezelf te zijn.

Steffy vertelt over de reis die zij heeft afgelegd. Dit is haar persoonlijke visie, maar als werkgever heeft ze dit ook doorgevoerd in haar organisatie. Dit heeft veel positieve effecten. Mensen zijn blijer en presteren beter. Hoe je dit zelf kan toepassen, als individu en als werkgever, licht Steffy toe en daarbij geeft ze een aantal nuttige aanbevelingen en oefeningen mee. 

Hoe dat precies zit? Beluister deze aflevering en laat je inspireren!

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of iTunes!

Volg Steffy op Instagram via https://www.instagram.com/steffyroosdumaine/ om meer van haar te zien. 

Wil jij ook aan de slag met vitaliteit bij jou in de organisatie? Kijk dan eens naar De Vitaliteitversneller. In dit 1-op-1 coachingsprogramma maken wij samen werk van vitaliteit bij jou in de organisatie. In 6 maanden creëren en implementeren we een maatwerk plan van aanpak dat aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers. Voor alle info en kennismaken: https://www.vitaliblij.nl/vitaliteitversneller/.⁣