Mijn naam is Margot

Als Vitaloog® & Psycholoog ben ik ervan overtuigd dat meer vitaliteit op de werkvloer jouw organisatie laat floreren doordat vitaliteit je werknemers helpt om in jouw organisatie optimaal te presteren.

 

 

Long story short:

 1. Eigenaar van VitaliBlij. Omdat ik denk dat er nog zoveel kennis en kunde te verspreiden is over vitaliteit. Voor mij is er niets leukers dan expertise vergaren en doorgeven.
 2. Psycholoog (Master Universiteit van Tilburg) en
  Vitaloog® (Post-hbo Vitacademie)
 3. Geboren optimist en blijmaker.
 4. Gek op mijn honden Juultje en Lilo.
 5. Connect met mij op LinkedIn zodat je mijn wekelijkse updates met nieuws, tips en inspiratie niet mist. 

Kernwaarden (work wise en privé):

 • Vitaliteit & Gezondheid
 • Persoonlijke Ontwikkeling
 • Professionaliteit
 • Vrijheid
 • Verantwoordelijkheid

Kies je ervoor om met mij samen te werken, dan kies je voor:

 • Ruim 15 jaar advieservaring in zakelijke dienstverlening en voor publieke sector;
 • Een achtergrond als Psycholoog en (loopbaan)coach;
 • Gediplomeerd Vitaloog® met ervaring bij tientallen bedrijven zoals de Efteling, DHL en Rijksoverheid;
 • Een 100%-geitenwollensokkenvrije aanpak;
 • Professionaliteit met Brabantse gemoedelijkheid;
 • Meer energie en productiviteit, minder verzuim en verloop.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten van mij en mijn dienstverlening? Neem hier een kijkje. Connect met me op LinkedIn of stuur me een mail!

Korte bio
Geboren in 1986 in Wernhout (Noord-Brabant) als oudste dochter van een sportieve fietsenmaker en een Bourgondische, gastvrije moeder. Leergierig en gedreven, altijd geweest. De keuze om Psychologie te gaan studeren na het VWO maakte ik al op mijn 15e. Nooit spijt van gehad.

In een ondernemersgezin wordt hard werken er met de paplepel ingegoten. Daardoor had ik er al zo’n 10 jaar aan bijbaantjes op zitten toen ik de stap maakte naar het bedrijfsleven op  mijn 22e. Ik vond de kantoordynamiek geweldig, inclusief de humor van Toren C-niveau.

Ruim 12 jaar later, na werkzaam te zijn geweest als consultant, projectleider en coach bij marktleiders in het werkveld van arbeidsmobiliteit en HR, was het tijd voor de volgende stap in mijn loopbaan: het zelfstandig ondernemerschap. Vanuit VitaliBlij zet ik mijn visie op en passie voor vitaliteit, ondernemerschap en werkgeverschap in voor bevlogen ondernemers en hun organisaties waarbij vitaliteit de rode draad vormt. 

Margot is één van de meest bevlogen en kundige mensen op het gebied van vitaliteit. Van wetenschappelijk onderbouwde achtergrond tot praktische inbedding in de organisatie: bij Margot ben je in goede handen.

Plan een gratis inspiratiegesprek

Heb je een snelle vraag of wil je bespreken of ik iets voor je kan betekenen? Ik denk graag vrijblijvend met je mee. Binnen een dag plan ik een afspraak met je in, laat me hier weten hoe ik je het beste kan bereiken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.