Uitbesteden of zelf werk maken van vitaliteit op de werkvloer?

Als de medewerkers het belangrijkste kapitaal van een organisatie vormen, zou je hun welzijn dan willen uitbesteden

Nee toch? Toch komt het vaak voor. Er wordt een extern bureau ingeschakeld of een interim-adviseur in huis gehaald. Ik snap het ook wel, want vitaliteit is een vak apart en als je dat helemaal zelf moet gaan oppakken… waar begin je en (misschien belangrijker nog) waar haal je de tijd vandaan?! 

Dit is precies waarom ik De Vitaliteitversneller heb ontwikkeld: om jou snel, goed en effectief te helpen met een gestructureerde aanpak en persoonlijke begeleiding. Ontdek de 5 voordelen van De Vitaliteitversneller ten opzichte van een interim-adviseur en geef jouw organisatie een boost op het gebied van welzijn en prestaties.

Duurzaamheid en kennisbehoud:
Met De Vitaliteitversneller blijft de opgedane kennis en aanpak in jouw organisatie, zelfs na afloop van onze samenwerking. Je kunt de vitaliteitsinitiatieven voortzetten en verder ontwikkelen zonder afhankelijk te zijn van externe consultants op de lange termijn.

Integraal onderdeel van HR-beleid:
Door De Vitaliteitversneller te implementeren, wordt vitaliteit direct een integraal onderdeel van jouw HR-beleid. Het bevorderen van vitaliteit krijgt een structurele en proactieve benadering, in plaats van een tijdelijke interventie door een interim-adviseur.

Persoonlijke begeleiding en continuïteit:
Met De Vitaliteitversneller krijg je persoonlijke begeleiding gedurende een langere periode (minimaal zes maanden). Dit zorgt voor continuïteit en ondersteuning bij het implementeren van het vitaliteitsbeleid. Je staat er niet alleen voor in dit proces.

Kostenbesparing:
Het werken met een interim-adviseur kan gepaard gaan met hoge kosten, minimaal € 1.000,- per dag voor een stevige adviseur met enkele jaren ervaring. Met De Vitaliteitversneller heb je toegang tot mijn gestructureerde aanpak en begeleiding tegen een vaste prijs, wat kostenefficiënter is op de lange termijn.

Inclusieve betrokkenheid:
De Vitaliteitversneller richt zich op het betrekken van medewerkers bij het vitaliteitsproces. Het gaat niet alleen om het opstellen van beleid op papier, maar ook om het activeren en enthousiasmeren van medewerkers om deel te nemen. Dit vergroot de acceptatie en het succes van vitaliteitsinitiatieven binnen jouw organisatie.

Met De Vitaliteitversneller krijg je een krachtig instrument in handen om vitaliteit binnen jouw organisatie te stimuleren. Profiteer van de voordelen die deze aanpak biedt en zet de eerste stappen naar een energieke en gezonde werkomgeving!

Wil je meer weten over hoe De Vitaliteitversneller jouw organisatie kan helpen? Klik dan op deze link voor meer informatie of plan direct een vrijblijvende kennismaking via deze link: plan afspraak. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Samen kunnen we jouw organisatie transformeren naar een bruisende en vitale omgeving. Neem vandaag nog actie en geef jouw medewerkers de welzijnsboost die ze verdienen.