Next level gaan: podcast met Roy Wenting

Vitaliteit op de werkvloer: het centrale thema van mijn VitaliBlij Podcast. Hoe creëer je een werkomgeving die verbondenheid, blijdschap en energie voortbrent? Hierover ga ik in gesprek met experts uit het veld. HR Professionals, bedrijfseigenaren en leidinggevenden vertellen over hun eigen aanpak en ervaringen.

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of iTunes!

Roy Wenting beschrijft in zijn boek Next Level You hoe je de beste versie van jezelf kan worden. Dit vanuit de gedachte: ‘Inner evolution leads, outer purpose follows’. Hij helpt mensen om het maximale uit zichzelf te halen door bewustzijnsgroei. Dit door een combinatie van westerse breinwetenschap en oosterse wijsheden en technieken, zoals ademhalings-, concentratie-, yoga-, mindset- en zelfmanagement technieken. Roy inspireert en activeert je om de beste versie van jezelf te worden en zijn. Innerlijke evolutie gaat vooraf aan het beste van jezelf manifesteren in de buitenwereld.

Roy vertelt in deze aflevering van de VitaliBlij Podcast over:

  • zijn favoriete hoofdstuk van zijn boek en de methodiek om “Next Level You”: energiemanagement
  • hoe je rust in je hoofd krijgt
  • wat het verschil is tussen rode en turkooise organisaties en de relatie met bewustzijnsschalen
  • praktische tips voor leiders om binnen je team of organisatie meer uit je mensen te halen
  • hoe je voelt dat je “low level” bent en hoe je next level kan gaan om je “high level” te voelen
  • hoe Roy mij met een simpele tip (die mij minder dan 10 minuten per dag kost) van mijn hoofdpijn heeft verlost!

Met al zijn wijsheid en bedrijfskundige achtergrond brengt hij een hoop wijsheid om vitaler te leven als individu of organisatie. Meer weten of het boek bestellen? Kijk dan op www.roywenting.nl.

Als jij zelf aan de slag wilt met vitaliteit binnen jouw organisatie, maar nog niet goed weet waar je moet beginnen dan is De Vitaliteitversneller wat voor jou. In dit 1-op-1 coachingsprogramma maken wij samen werk van vitaliteit bij jou in de organisatie. Met behulp van mijn methodiek, kennis en ervaring sta je er niet alleen voor!

Voor alle info en kennismaken: klik op deze link.⁣ ⁣