Voorkom verzuim van medewerkers in scheiding, met Yorick Saeijs

Vitaliteit op de werkvloer: het centrale thema van mijn VitaliBlij Podcast. Hoe creëer je een werkomgeving die verbondenheid, blijdschap en energie voortbrent? Hierover ga ik in gesprek met experts uit het veld. HR Professionals, bedrijfseigenaren en leidinggevenden vertellen over hun eigen aanpak en ervaringen.

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of Itunes!

Als specialist Werk & Scheiding helpt Yorick Saeijs medewerkers en diens werkgevers door de storm van een scheiding. Hij draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in deze fase van hun leven door verzuimpreventie op de drie niveaus.

Werk kan juist een belangrijk anker zijn als al het andere ineens wankel is. Maar dit kan alleen als werkgever en werknemer samen om tafel gaan en een passend strijdplan maken. Na meer dan 100 mensen begeleid te hebben hierbij, weet Yorick precies wat hiervoor nodig is.

Yorick vertelt in deze aflevering van de VitaliBlij Podcast over:

  • wat er gebeurt met mensen als zij in scheiding liggen
  • hoe het komt dat zij (tijdelijk) minder goed functioneren
  • waarom het echter belangrijk is om mensen dan niet naar huis te sturen
  • waar je wel goed aan doet als werkgever
  • hoe je verzuim voorkomt
  • tips voor werknemers die in scheiding liggen om deze stormachtige fase zo goed mogelijk door te komen

Yorick geeft nog meer informatie weg op zijn website https://www.werkenscheiding.nl. Daar vind je ook deze tips & tools:

Praatplaat Leidinggevende:
https://werkenscheiding.nl/praatplaat-werkscheiding-leidinggevende/

Tips medewerker:
https://www.werkenscheiding.nl/algemeen/gratis-dowload-tips-scheiding-verzuim/

Als jij zelf aan de slag wilt met vitaliteit binnen jouw organisatie, maar nog niet goed weet waar je moet beginnen dan is De Vitaliteitversneller wat voor jou. In dit 1-op-1 coachingsprogramma voor HR-professionals maken wij samen werk van vitaliteit bij jou in de organisatie. Met behulp van mijn methodiek, kennis en ervaring sta je er niet alleen voor! Voor alle info en kennismaken: https://www.vitaliblij.nl/vitaliteitversneller/.⁣