Alieke Ingerman: vitale medewerkers door remote werken

Vitaliteit op de werkvloer: het centrale thema van mijn VitaliBlij Podcast. Hoe creëer je een werkomgeving die verbondenheid, blijdschap en energie voortbrengt? Hierover ga ik in gesprek met experts uit het veld. HR Professionals, bedrijfseigenaren en leidinggevenden vertellen over hun eigen aanpak en ervaringen. 

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of iTunes!

Alieke Ingerman werkt sinds 2018 regelmatig vanuit verre en minder verre oorden. Inmiddels heeft zij hier haar werk van gemaakt en Working Remotely NL opgericht. Dit deed zij echter ook al vanuit haar baan als eventmanager in loondienst. Hoe werkt dat remote werken precies en hoe reageerden haar werkgevers hierop? . In deze aflevering van de VitaliBlij Podcast vertelt ze je hier alles over:

  • hoe zij zelf begonnen is met remote werken;
  • hoe haar werkgever hierop reageerde;
  • wat remote werken en vitaliteit met elkaar te maken hebben;
  • de voordelen voor werkgevers;
  • nadelen zijn er ook;
  • tips om vitaal te blijven terwijl je in zonnige oorden verblijft met een bar op elke hoek.

Zeker luisteren dus als je ook plannen hebt om op afstand te gaan werken! Of als je medewerkers hebt die dit graag willen. De podcast is te vinden via alle reguliere kanalen waaronder Spotify (klik hier om direct naar de VitaliBlij Podcast op Spotify te gaan). In de podcast verwijs ik naar De Vitaliteitversneller. Hiermee help ik organisaties om zelf een vitaliteitsplan te maken op basis van mijn stappenplan. Meer weten en kennismaken? Klik op deze link