Ineke Veenstra

Met Margot heb ik heel plezierig samengewerkt aan VOORUIT. VOORUIT is een verandertraject binnen DJI gericht op de vitale & inzetbare medewerker, regie op verzuim en de gezonde organisatie. Margot heeft in dit traject diverse rollen vervuld. Als projectleider, als intervisiebegeleider, als organisator en begeleider van sessies, workshops en bijeenkomsten. Ook heeft ze mede zorggedragen voor de vitaliteitsgids van DJI. Hiermee staan alle interventies en diensten op gebied van vitaliteit en inzetbaarheid op 1 plek en zijn ze toegankelijk voor alle medewerkers.

Margot heeft vele kwaliteiten. Margot kan mensen inspireren en motiveren. Er ontstaat energie. Met haar betrokkenheid en passie voor het onderwerp krijgt ze mensen mee. Ze heeft snel door wat een organisatie nodig heeft en weet goed aan te sluiten bij de behoefte van de mensen op de werkvloer en het management. Ze kan goed verbinden, goed luisteren en weet als expert het juiste in te brengen. Verandering gaat niet vanzelf. Dit vraagt patronen herkennen, hier de dialoog over voeren en vervolgens toepassen. Margot helpt hier op de juiste wijze bij.

Ik vind Margot echt een topper. Naast haar professionaliteit is ze een mooi en fijn mens. Als je met Vitaliteit aan de gang wil, dan kan ik Margot aanbevelen. Ik hoop, Margot, dat wij over een tijdje de fijne samenwerking weer gaan doorzetten.