Elise Merckx

Ik heb Margot leren kennen in de functie AFAS Consultant en projectleider bij KWEEKERS. KWEEKERS investeert in vitaliteit op de werkvloer en Margot verzorgde deze trainingen.

Van te voren had ik geen twijfel aan het vitaliteitstraject maar was ik voornamelijk nieuwsgierig wat het inhield en hoe je zelf stappen kunt nemen om vitaler te worden.

Margot neemt je mee in de achtergrond. Waar komt vitaliteit vandaan en behandeld verschillende onderwerpen op mentaal en fysiek vlak. Vitaliteit is meer dan bewegen en gezond eten. Wat ik erg prettig vond waren de kleine handvaten om je eigen patronen te doorbreken. Het heeft mij geholpen dagdagelijkse keuzes te maken in de kleine dingen waardoor vitaal leven steeds een beetje makkelijker wordt.

Nu denk je natuurlijk dat vitaliteit alleen maar is voor bedrijven met veel werkdruk, hoge verwachtingen en prestatiecultuur. Echter kan iedereen investeren in Vitaliteit. Je investeert in je eigen welzijn of in die van jouw medewerkers en Margot kan je daarbij helpen.