Renske Zuurveen: hoe de juiste gewoontes je productiever maken

Vitaliteit op de werkvloer: het centrale thema van mijn VitaliBlij Podcast. Hoe creëer je een werkomgeving die verbondenheid, blijdschap en energie voortbrengt? Hierover ga ik in gesprek met experts uit het veld. HR Professionals, bedrijfseigenaren en leidinggevenden vertellen over hun eigen aanpak en ervaringen. 

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of iTunes!

Als psycholoog houdt Renske Zuurveen zich volledig bezig met productiviteit en welk gedrag zorgt voor productiviteit. En wat juist minder productief maakt. Zelf was ik ook te gast in de podcast van Renske! Via deze link kan je mijn gezonde, productieve gewoontes beluisteren en ontdek je welke van mijn routines juist niet zo handig zijn 😉 In deze aflevering van de VitaliBlij Podcast vertelt Renske je alles over haar expertise en natuurlijk over haar eigen gewoontes:

  • wat voor haar de trigger was om het anders te gaan doen; haar definitie van productiviteit;
  • waarom iedereen op zijn eigen manier productief is;
  • welke gewoontes je daarbij helpen;
  • en wanneer niet;
  • de gekste gewoontes van Renske;
  • waar je op moet letten bij het hybride werken;
  • waarom we eigenlijk allemaal onze eigen handleiding zouden moeten schrijven.

Een handige podcast voor als focus en flow bij jou ver te zoeken zijn en je last hebt van uitstelgedrag. Of als je bij jou in de organisatie de productiviteit wil bevorderen. Wil je hier meer over weten? Check vooral de website van Renske (https://www.planandsimple.nl ) of volg haar op Instagram via @rensandsimple. De podcast is te vinden via alle reguliere kanalen waaronder Spotify (klik hier om direct naar de VitaliBlij Podcast op Spotify te gaan). In de podcast verwijs ik naar De Vitaliteitversneller. Hiermee help ik organisaties om zelf een vitaliteitsplan te maken op basis van mijn stappenplan. Meer weten en kennismaken? Klik op deze link