Sanne van Arnhem: Red mij niet!

Vitaliteit op de werkvloer: het centrale thema van mijn VitaliBlij Podcast. Hoe creëer je een werkomgeving die verbondenheid, blijdschap en energie voortbrengt? Hierover ga ik in gesprek met experts uit het veld. HR Professionals, bedrijfseigenaren en leidinggevenden vertellen over hun eigen aanpak en ervaringen.

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify of iTunes!

Niets zo moeilijk als troost bieden aan andere mensen in moeilijkheden. We zeggen al snel de verkeerde dingen (“Maar ben blij dat je in ieder geval nog afscheid hebt kunnen nemen”), of zeggen maar helemaal niets uit angst om de plank mis te slaan. Zowel op het werk als in ons persoonlijke leven maken we lastige omstandigheden mee.

Sanne van Arnhem schreef hier 2 boeken over en geeft aan diverse organisaties incompany-trainingen. In het eerste boek Red mij niet geeft vanuit de psychologie en praktijkervaring op laagdrempelige manier tips hoe anderen te helpen zonder er zelf aan onder door te gaan.

Haar tweede boek, het Anti-aanbak brein, zit vol met tips over hoe je lastige situaties en gedachten gemakkelijker van je af kan glijden. Voor zowel dit boek als Red mij niet sprak zij met 100 ervaringsdeskundigen, van influencers tot advocaten.
In deze podcast deelt zij de belangrijkste lessen die zij heeft geleerd en die jou kunnen helpen als je privé of in je werk te maken hebt met andermans leed en moeilijke situaties.

Meer weten van Sanne en haar werk als trainster en schrijver? Kijk dan op sannevanarnhem.nl

Zelf werk maken van vitaliteit bij jou in de organisatie? Kijk dan eens naar De Vitaliteitversneller. In dit 1-op-1 coachingsprogramma maken wij samen werk van vitaliteit bij jou in de organisatie. In 6 maanden creëren en implementeren we een maatwerk plan van aanpak dat aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers. Voor alle info en kennismaken: https://www.vitaliblij.nl/vitaliteitversneller/.⁣ ⁣