Gast: Margot over haar gewoontes, personal training en mediteren

http://www.vitaliblij.nl/vitaliteitversnellerMargot van VitaliBlij was te gast in de Simply About Habits podcast van Renske Zuurveen:

“In deze aflevering van Simply About Habits heb ik het met Margot van Hoijdonck over haar unieke gewoontes. Margot is Vitaloog en psycholoog, maar ook geboren optimist en blijmaker. Het is daarom ook geen toeval dat haar bedrijf Vitaliblij heet. We hebben het gehad over haar bijzondere ochtendroutine (die eigenlijk geen routine is), waarom het maar niet lukt met die gewoonte om iedere dag een uur te mediteren, een personal trainer hebben (aan huis!) en een proefabonnement op samenwonen nemen in Portugal. Daar heeft ze namelijk een paar maanden met haar vriend gewoond en gewerkt..”

Beluister de volledige aflevering via deze link: https://open.spotify.com/episode/2vy7KYmylrvXRQvzeTOygJ?si=dQyxdmc_QK6y3A3xsEFbDw (of zoek in Spotify even naar Renske Zuurveen of de Simply About Habits podcast).

In deze podcast verwijst Margot naar De Vitaliteitversneller. Hiermee help ik organisaties om zelf een vitaliteitsplan te maken op basis van mijn GROW-methodiek. Meer weten en kennismaken? Klik op deze link: https://www.vitaliblij.nl/vitaliteitversneller/.

Wil je meer van mij horen? Beluister dan mijn eigen VitaliBlij Podcast! Deze is te vinden via alle reguliere kanalen waaronder Spotify (klik hier om direct naar de VitaliBlij Podcast op Spotify te gaan).

Gratis Tips
Margot van Hoijdonck

Vitaliteitsschijf van Vijf

De Vitaliteitsschijf van Vijf is een handig hulpmiddel om aan de slag te gaan met vitaliteit bij jou op de werkvloer. Ik verwijs er dan

Lees verder »