Gast: Margot over haar gewoontes, personal training en mediteren

Margot van VitaliBlij was te gast in de Simply About Habits podcast van Renske Zuurveen:

“In deze aflevering van Simply About Habits heb ik het met Margot van Hoijdonck over haar unieke gewoontes. Margot is Vitaloog en psycholoog, maar ook geboren optimist en blijmaker. Het is daarom ook geen toeval dat haar bedrijf Vitaliblij heet. We hebben het gehad over haar bijzondere ochtendroutine (die eigenlijk geen routine is), waarom het maar niet lukt met die gewoonte om iedere dag een uur te mediteren, een personal trainer hebben (aan huis!) en een proefabonnement op samenwonen nemen in Portugal. Daar heeft ze namelijk een paar maanden met haar vriend gewoond en gewerkt..”

Beluister de volledige aflevering via deze link: https://open.spotify.com/episode/2vy7KYmylrvXRQvzeTOygJ?si=dQyxdmc_QK6y3A3xsEFbDw (of zoek in Spotify even naar Renske Zuurveen of de Simply About Habits podcast).

In deze podcast verwijst Margot naar De Vitaliteitversneller. Hiermee helpen wij organisaties om zelf een vitaliteitsplan te maken op basis van de GROW-methodiek. Meer weten en kennismaken? Klik op deze link: https://www.vitaliblij.nl/vitaliteitversneller/.

Aangezien heel veel mensen een zittend bestaan leiden, is deze podcast waardevol voor iedereen om te beluisteren! Het is een echte eyeopener om meteen in actie te komen (zelf ging ik meteen staan tijdens het interview met Paul ;-)). Doe je voordeel met de praktische tips die hij geeft. De podcast is te vinden via alle reguliere kanalen waaronder Spotify (klik hier om direct naar de VitaliBlij Podcast op Spotify te gaan). In de podcast verwijs ik naar De Vitaliteitversneller. Hiermee help ik organisaties om zelf een vitaliteitsplan te maken op basis van mijn stappenplan. Meer weten en kennismaken? Klik op deze link