Advies

Advies en consultancy

Wil jij binnen jouw organisatie:

  • Van vitaliteit een prioriteit maken;
  • Vitaliteit op de werkvloer implementeren;
  • Van ‘losse flodders’ naar een bestendigde aanpak?

Veel organisaties willen werken aan vitaliteit. Dat is een verstandige keuze want maar liefst 76% van de Nederlandse werkenden, verwacht dat de werkgever hier aandacht aan besteedt. Zo blijkt uit het HR Benchmarkonderzoek van Visma | Reat. 

Uit hetzelfde onderzoek blijkt echter dat 35% van de HR-professionals er niet aan toekomt om werk te maken van vitaliteit. Gebrek aan tijd, budget en draagvlak vormen de belangrijkste belemmeringen voor hen om aan een gezondere organisatie te werken. 

Vitaliteit is een vak

Ook blijkt steeds meer dat vitaliteit een vak apart is. Net zoals een recruiter je behoedt voor ongeschikte hires, zorgt een Vitaloog® ervoor dat je niet onnodig veel geld kwijt bent aan activiteiten die ‘leuk’ zijn maar geen zoden aan de dijk zetten. Wil je meer weten over hoe je vitaliteit op de werkvloer aanpakt? Kijk dan eens naar De Vitaliteitversneller. Ook de blogs hier op deze website bieden veel inspiratie en informatie. Natuurlijk denk ik graag met je mee als je specifieke vragen hebt.

Samenwerken met mij

Heb je een vitaliteitsvraag en kan je daarbij hulp gebruiken van een ervaringsdeskundige Vitaloog? Sinds 2019 heb ik tientallen organisaties geholpen met vitaliteit op de werkvloer. Mijn expertise is het ontwikkelen en implementeren van een maatwerk vitaliteitsplan dat aansluit bij de doelen van een organisatie en de behoeften van medewerkers. Maar ook voor specialistische vraagstukken kan je mij inschakelen. Voorbeelden:

  • Vitaliteit binnen de verschillende generaties; 
  • Ontwikkelen van gesprekscyclus met vitaliteit als integraal thema;
  • Vitaliteitsplan opzetten en daarbij de juiste trainers/workshops/aanbieders selecteren. 

Heb je ook een uitdaging waarbij je hulp kan gebruiken? Voor dergelijke opdrachten hanteer ik een uurtarief van € 135,- (ex. btw). Informeer vrijblijvend naar mijn beschikbaarheid en mogelijkheden door hieronder op de gele knop te drukken en contact op te nemen.