Workshop

Start-Up Sessie

Je wil werk maken van vitaliteit bij jou in de organisatie, maar hoe pak je dit aan? Waar begin je? Wat voor beeld hebben jij en andere stakeholders bij vitaliteit? En wat wil je ermee bereiken?

Dit zijn belangrijke vragen om over na te denken zodat je een gedegen plan van aanpak kan opstellen. Om met jouw HR-, DT-, MT- en/of Team Vitaliteit de juiste stappen te gaan zetten en resultaten te bereiken.

Met deze Start-up Sessie Vitaliteit zorg je voor een kickstart van vitaliteit in jouw organisatie!

De Start-up Sessie bestaat uit twee workshops van een dagdeel (2 x 3 uur). Het is bedoeld als interactieve sessie voor stakeholders die binnen hun organisatie aan de slag gaan met vitaliteit: HR, directie, leidinggevenden of bijvoorbeeld een werkgroep vitaliteit.

Wat gaan we doen?

1️⃣ In de eerste sessie introduceren we het thema vitaliteit. Wat is het en aan welke knoppen kan je draaien voor meer vitaliteit? En hoe staat het met je eigen, persoonlijke vitaliteit? In deze workshop gaan we hiermee aan de slag door een combinatie van kennisoverdracht, interactie met elkaar en het formuleren van haalbare doelen met actiepunten op individueel niveau.

🎯 Het resultaat is een gemeenschappelijk beeld van vitaliteit waarbij het thema op laagdrempelige wijze bespreekbaar wordt gemaakt binnen het MT-team. Door het eerst op jezelf te betrekken en te doorleven, wordt het gemakkelijker om de doorvertaling te maken naar vitaliteit binnen het team.

2️⃣ Hiermee gaan we verder in de tweede sessie. We maken de stap naar de organisatie en hoe we de vitaliteit van medewerkers kunnen vergroten. Centraal staan vragen als: wat is ons vitaliteitsdoel, waarom is dit belangrijk, wat gaat al goed en welke stappen kunnen wij zetten om meer vitaliteit te creëren? Deze tweede sessie sluiten we af met concrete actiepunten op organisatieniveau.

Wat je bereikt met de Start-Up Sessie Vitaliteit:

✅ Wat je bereikt met de Start-up Sessie Vitaliteit:

  • weerstand verdwijnt: doordat helder is wat vitaliteit inhoudt en waarvoor het belangrijk is is in jullie organisatie, groeit de motivatie om hierop actie te ondernemen;

  • vitaliteit is een tastbaar en bespreekbaar onderwerp binnen de directiekamer en HR;

  • er is een duidelijk doel geformuleerd om naartoe te werken;

  • het is inzichtelijk wat al goed gaat en welke acties opgepakt kunnen worden;

  • deelnemers voelen zich geïnspireerd en enthousiast om werk te maken van vitaliteit op de werkvloer! 

Kortom, er is committent en draagvlak vanuit de betrokken stakeholders om concreet werk te gaan maken van vitaliteit. 

Margot's workshops zijn super en hebben blijvend resultaat! Ik heb workshops gevolgd over persoonlijk energiemanagement en vitaal thuiswerken. Margot past haar boodschap aan de deelnemers aan en weet razendsnel een persoonlijke verbinding te creëren. Naast een overzicht van algemene tips (waar we zo nu en dan allemaal weer even aan herinnerd moeten worden) maakt ze scherpe opmerkingen en geeft ze adviezen die goed aansluiten bij mijn levensstijl. Ik heb mijn gewoonten dus ook echt veranderd na haar workshops.

Tarief

Het tarief voor de Startup-sessie Vitaliteit bedraagt € 2.575,- in totaal op basis van maximaal 10 deelnemers. Dit is exclusief btw en reiskosten. Het tarief is inclusief voorbereiding, alle materialen, een tussentijdse evaluatie na de eerste sessie en evaluatiegesprek na de tweede sessie. 

 

Andere workshopwensen? Meer of minder deelnemers? 

Neem contact op en ik denk graag mee voor een maatwerk antwoord op je vraag.

 

De follow-up kan door jullie zelf worden opgepakt. Indien gewenst kan dit ook in samenwerking met mij.

Maak ook een prioriteit van vitaliteit en neem direct contact op via onderstaande gele button!