NIEUW! Vitaal verbinden

Actieve intervisie met gelijkgestemde HR-professionals

REGISTREER JE NU VOOR DE WACHTLIJST EN DOE MEE MET DE EERSTVOLGENDE REEKS 

VITAAL VERBINDEN DIE START IN OKTOBER/NOVEMBER 2023

Vitaliteit is belangrijk in jouw organisatie en je bent op zoek naar toffe inspiratie om medewerkers een nieuwe impuls te geven. Misschien bevind je je nog in de beginfase en verlang je ernaar om te leren van degenen die dit traject al hebben doorlopen. Mogelijk stuit je op tegenstand vanuit directie, leidinggevenden of medewerkers bij het inzetten van jouw plannen. 

Hoe dan ook, je hoeft dit pad niet alleen te bewandelen. Waarom zelf het wiel uitvinden wanneer anderen je al zijn voorgegaan? In organisaties, groot en klein, wordt al intensief gewerkt aan vitaliteit op de werkvloer. Stel je voor dat je je laat inspireren door mensen die dezelfde hindernissen hebben getrotseerd en overwonnen.

Welkom bij Vitaal Verbinden

Waar samen groeien centraal staat!

In deze interactieve sessies van 3 x 90 minuten komen we online samen met 4 tot 6 HR-professionals vanuit verschillende organisaties. Elke deelnemer brengt zijn of haar eigen vraagstuk in.* Onder deskundige begeleiding van Margot van VitaliBlij zullen we gezamenlijk uitdagingen verkennen en frisse perspectieven aandragen. Het resultaat? Je gaat weg met hernieuwde energie, concrete antwoorden en het vertrouwen om vol overtuiging verder te bouwen aan vitaliteit binnen jouw werkomgeving. 

De investering voor deze drie waardevolle sessies bedraagt slechts € 44,95 (excl. btw). Direct na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van jouw aanmelding. Zodra de groep compleet is, ontvang je meer informatie en een formulier dat je kort voorbereidt op de sessies. Dit dient ook als input voor Margot om in te kunnen spelen op specifieke behoeften van deelnemers.

De eerstvolgende Vitaal Verbinden start in oktober/november. 

Meld jezelf direct aan als je:

 

💡 wil leren van een Vitaloog & Psycholoog die tientallen organisaties heeft begeleid naar meer vitaliteit;

💡 inziet dat je kan leren van ervaringen van anderen;

💡 een plek zoekt waar je jouw prangende vragen kan stellen en inzichten krijgt vanuit zowel theorie als praktijk;

💡 het leuk vindt om te connecten met gelijkgestemde HR-professionals die met hetzelfde thema bezig zijn;

💡 openstaat voor nieuwe inzichten van anderen én je anderen vooruit wil helpen met hun uitdagingen!

Vitaal Verbinden is jouw exclusieve mogelijkheid als HR-professional als je op zoek bent naar:

  • best practices om te starten met vitaliteit in de eigen organisatie;

  • inspiratie en tastbare tips om een vitaliteitsdag/-week/-maand tot een groot succes te maken;

  • nieuwe benaderingen voor je bestaande vitaliteitsprogramma;

  • meer betrokkenheid van je directie, zelfs als zij nog aarzelen over de meerwaarde;

  • en/of nieuwe manieren om (zelfs de meest terughoudende) medewerkers te enthousiasmeren. 

De tijd is rijp om te werken aan meer vitaliteit bij jou op de werkvloer. Zet vandaag de eerste stap om je te laten helpen!

Let op: Deelnemersaantal is beperkt om interactie en diepgaande inzichten te garanderen. Aarzel dus niet om je plek te reserveren voordat deze editie volgeboekt is.

Vanwege het karakter van deze sessies zijn zzp-vitaliteitsexperts en commerciële bureaus uitgesloten. Ben je werkzaam als interne vitaliteitsexpert binnen een organisatie, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Twijfel je of Vitaal Verbinden wat voor je is? Stuur mij een mail via contact@vitaliblij.nl en we overleggen even.

Vitaal Verbinden is een andersoortig sessie dan mijn webinars. Daarin geef ik veel integrale informatie over vitaliteit. Tijdens de interactieve sessies Vitaal Verbinden staat juist jouw situatie centraal.

 

*NB: als blijkt dat bepaalde vragen vaak worden gesteld, zal ik hier specifieke sessies over organiseren. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan:

  • een interactieve sessie met HR-professionals die allemaal een vitaliteitsweek organiseren om leuke ideeën uit te wisselen;
  • voor directieleden, bedrijfseigenaren of MT-leden een sessie over de ROI van vitaliteit: hoe zorg je dat een vitaliteitsprogramma niet alleen ‘fun’ is maar ook wat oplevert;
  • intervisie met (HR-)professionals uit diverse organisaties die allemaal een eigen uitdaging inbrengen m.b.t. vitaliteit, waarbij we gezamenlijk nieuwe perspectieven onderzoeken en ideeën aandragen.