mastermind VOOR VITALITEIT
SAMENWERKEN AAN JOUW MAATWERK VITALITEITSPLAN!

Werk je als HR-professioanal en wil je écht werk maken van vitaliteit? Maar weet je misschien nog niet precies hoe of waar te beginnen? Wil je een maatwerk vitaliteitsaanpak ontwikkelen zonder dure consultants maar met een bewezen stappenplan? Dan is de Mastermind voor Vitaliteit wellicht wat voor jou:

  • In deze Mastermind gaan we gedurende 6 maanden werken aan een Vitaliteitplan voor jouw organisatie; 
  • Ik ben jouw interim-adviseur en persoonlijke coach;
  • Je maakt gebruik van mijn bewezen GROW-methode (goals – reality – options – will) in de 4+ online videomodules met werkboeken, opdrachten en achtergrondinformatie;
  • Ik ben jouw stok achter de deur zodat je met focus werkt aan jouw plan;
  • Elke maand komen we (online) samen. Door de Mastermindssessie (4x) leer je van elkaar en delen we best practices. In de 1-op-1 coachingssessie (2x) pakken we diep door op jouw maatwerk vitaliteitsplan, zodat je deze succesvol gaat implementeren bij jouw directie en medewerkers. 

Is dit wat je zoekt? Plan dan meteen je vrijblijvende kennismakingsgesprek of vraag de brochure aan. 

Mastermind voor Vitaliteit

  • Online programma van 6 maanden met training, coaching en persoonlijk advies
  • Groep van maximaal 10 professionals
  • Maatwerk toepassen van de GROW-methode voor jouw organisatie

GROW-Methode

4 STAPPENPLAN:

naar een gedragen vitaliteitsaanpak,

maatwerk voor jouw organisatie,

gebruikmakend van mijn expertise & formats

4 stappenplan GROW-methode

G – goals – doelen bepalen

R – reality – huidige situatie

O – options – plan opstellen

W – will – actie! uitvoer plan

Als Vitaloog en Psycholoog heb ik inmiddels tientallen organisaties en honderden medewerkers geholpen bij de vitaliteit op hun werkvloer.

Ik heb gezien wat de succesfactoren zijn van succesvolle organisaties die oog hebben voor het welzijn van hun personeel. Dat gun ik iedereen!

Omdat ik er in geloof dat het succes van een vitaliteitsaanpak valt of staat met de duurzame borging in de organisatie, help ik HR Professionals om dit te doen. Als interim-adviseur op afstand, adviseur  en coach ik. Via een online Academy met 4+ videomodules en werkboeken, bied ik achtergrondinformatie en tools aan om te komen tot een plan van aanpak waar draagvlak voor is en wat je uiteindelijk ook gaat implementeren. 

Mijn naam is Margot van Hoijdonck MSc en ik ben de oprichter van VitaliBlij. Ik verwelkom je heel graag in mijn Mastermind voor Vitaliteit. Plan je meteen een call in om kennis te maken en te bespreken of het wat voor je is?